Kandidaten

Wat wij voor jou kunnen betekenen!

Als specialist is het fijn om te sparren met een consultant die verstand heeft van jouw vakgebied. Bij First People werken we alleen met ervaren consultants. Onze consultants kunnen op basis van jouw persoonlijkheid, technische kennis en specifieke voorkeuren snel vertellen welke mogelijkheden het beste aansluiten.

Wij werken alleen samen met kritisch geselecteerde top ondernemingen. Dat kan een gevestigde grote onderneming zijn, maar ook een ambitieuze start-up. 

In tegenstelling tot veel van onze concullega’s werken we bij First People open en transparant. Dit houdt in dat we je duidelijk laten weten wat we voor jou gaan doen. Je ontvangt ook alle informatie over de organisaties waar we mee werken.

We zijn benieuwd naar jouw wensen en ambities, zodat we samen kunnen kijken naar de volgende stap in jouw carrière. Sta jij ook open voor een nieuwe uitdaging? Hoger salaris? Kortere reisafstand? Of zoek je een bedrijf die met specifieke technieken werkt?

Meld je nu aan en profiteer gelijk van ons netwerk en onze expertise. Wij nemen ook graag contact met je op voor een advies op maat!

Hoe maak ik een goed C.V.
Hoe schrijf ik een goede sollicitatiebrief?
Bekijk onze vacatures

 


Referenties

Developers over de ervaring die ze hebben met First People

Iedere consultant binnen First People heeft zijn eigen specialisme en een bijbehorend netwerk van duizenden bedrijven. Hiermee kunnen ze jou ondersteunen in het vinden van het bedrijf dat het beste aansluit bij jouw wensen.

Bij First People werken we alleen met ervaren consultants. Dit betekent dat we jou op een professionele manier kunnen ondersteunen in het vinden van de juiste carrière stap.

Bovendien vertellen we met welke bedrijven wij werken. Zo houd je zelf controle op het sollicitatietraject en kun je voorafgaand aan het gesprek zelf bepalen of een werkgever je echt aanspreekt.

Bedrijven waar wij voor werken