Bedrijven

Waarom First People

Bij First People zijn we gespecialiseerd in IT recruitment, gericht op development (Java, PHP, Javascript, .NET). Elke consultant binnen ons team heeft zijn of haar eigen specialisme. Bovendien werken we alleen met ervaren consultants. Dit betekent dat onze consultants veel ervaring hebben met het vinden, kwalificeren, adviseren, enthousiasmeren en plaatsen van kandidaten. 

Bij First People kunt u rekenen op een goede sparringpartner die begrijpt waar u naar op zoek bent. We kijken niet alleen naar de vacature vereisten maar ook naar een match met de organisatiecultuur. 

We hebben door de jaren heen een groot netwerk met meer dan 15.000 IT specialisten weten op te bouwen. Of u nu een ervaren PHP, .NET of Java programmeur, of wellicht op zoek bent naar een Javascript specialist, wij zorgen voor de juiste match.

Door de combinatie van hard werken, gedrevenheid en kennis weten onze consultants snel de geschikte kandidaten aan te dragen voor uw vacature. Door goed te luisteren naar uw wensen weten wij onze klanten op een effectieve manier te ondersteunen in hun wervingsproces. Bovendien werken wij open en transparant. Zo weten kandidaten van tevoren bij welke organisatie ze op gesprek gaan en kunnen ze zich goed op het gesprek voorbereiden.

First People helpt u graag met het realiseren van uw groeiplannen of het opvullen van een vrijgekomen positie. 

Door onze kwalitatieve aanpak hebben wij met veel bedrijven een langdurige en succesvolle samenwerking weten op te bouwen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact met ons op

Leer meer over onze werkwijze, bekijk hier ons stappenplan.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Referenties

Developers over de ervaring die ze hebben met First People